Over ons

PIXWAP nodigt je uit om je interieur nieuw leven in te blazen en te personaliseren met onze stijlvolle fotokaders met verwisselbaar canvasdoek en een groeiend aanbod andere design en interieurproducten.

Het merk PIXWAP is in 2014 gelanceerd als een spin-off van een bedrijf gespecialiseerd in handelscommunicatie en visual marketing voor bedrijven.

Eén van de specialiteiten van dit bedrijf is het inrichten van winkelruimtes met stevige kaders uitgerust met verwisselbare doeken: een duurzame en flexibele oplossing. Nieuwe doeken geven de winkelruimte in een handomdraai een compleet ander uitzicht zonder grote investering.

Medewerkers van die professionele klanten merkten regelmatig op dat het jammer was dat er niks gelijkaardigs bestond voor particuliere gebruikers. Zo ontstond het idee om PIXWAP op te richten als vernieuwende fotoservice waar particuliere klanten hun favoriete foto's op verwisselbaar canvas konden laten afdrukken.

Drie jaar en heel wat bestellingen later werd PIXWAP eind 2017 uiteindelijk een afzonderlijk, zelfstandig bedrijf onder leiding van Gerrit Stam en Daisy Jiroflé. De eerstvolgende jaren werd PIXWAP verdergezet als nichebedrijf volgens het bestaande concept maar werd er achter de schermen ook volop nagedacht over de toekomst.

Onze toekomstvisie voor PIXWAP werd echter gehypothekeerd door de vele beperkingen en minimale flexibiliteit van het platform waarop onze oorspronkelijke webwinkel gebouwd was. Daarom namen we in 2021 uiteindelijk de radicale beslissing om onze webwinkel in een fris kleedje te steken en volledig te herbouwen vanaf nul op een beter platform.

Zodoende konden wij, na heel wat bouwen en testen, onze compleet vernieuwde webwinkel eind februari 2022 voorstellen aan onze klanten (en dat zijn er intussen meer dan 5000 sinds het ontstaan van PIXWAP).

In een volgende fase hebben wij het nieuwe PIXWAP getrouwheidsprogramma uitgewerkt waarmee onze klanten beloond worden voor elke aankoop en talrijke andere acties (zoals het schrijven van reviews of doorverwijzen van nieuwe klanten) met punten die ingeruild kunnen worden voor kortingen op toekomstige aankopen.

In de tweede helft van 2022 zijn we op zoek gegaan naar betrouwbare partners (leveranciers) om ons productaanbod uit te breiden. Op die manier willen we ons niet langer profileren als een 'single product' webshop maar wél absoluut trouw blijven aan onze missie en onze reputatie: inspirerende design en interieur producten, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Wij zijn dan ook vereerd om jou in onze webwinkel te mogen ontvangen en nodigen je uit om op ontdekkingstocht te gaan! Voor verdere vragen of suggesties mag je ons steeds contacteren via het contactformulier of een email naar hello@pixwap.com

Intussen blijven wij voor jou verder zoeken naar leuke nieuwe producten en bijkomende mogelijkheden om onze fotoproducten uit te breiden (bijvoorbeeld met een bibliotheek van kwalitatieve beelden). Blijf ons dus zeker volgen om op de hoogte te blijven!